menu

FuelFinder v1.0 guide


Tankstation

Listevisning


Donation

Listen viser de nærmeste tankstationer for personbiler i området (Danmark) med tilhørende ikon, firma og adresse. Seneste listepriser/pumpepriser i rækkefølgen blyfri 92, blyfri 95 og diesel er angivet, samt afstand til nærmeste tankstation. Indstillinger for visning: Søgeafstand: Hvor mange tankstationer der vises i listen afhænger afstanden. Standardværdien er fra 0 til 5 km. Der kan vælges fra 0 til 5, 10, 15, 25 eller 50 km. afstand. Sortering på listepriser/pumpepriser eller afstand: Sortering på priser er for tiden baseret på blyfri 95. Normal visning er sorteret på afstand fra aktuel position. Afstanden er beregnet ud fra aktuelle Geodata/GPS koordinater/POI (Point Of Interrest). Afstanden er et overslag på hvor langt der forventes af være, hvis jorden var flad, køreturen kunne foretages i fugleflugtslinje og uden højdeforskelle. Resultatet af denne beregning er efterfølgende justeret med 20-30%, så resultaterne bedre matcher virkeligheden. Visning af ønskede priser. Mulighed for fravælge til vælge præcis de priser der ønskes.


Google Maps


Der kan vælges en tankstation ved at trykke på den i listen. Derefter vises en nyt billede med rutevisning på Google maps, samt afstand til tankstation på viste rute og forventet varighed på køretur. Der kan vælges følgende indstillinger for Google Maps:

  1. Basis kort med veje
  2. Satellit visning uden veje
  3. Terrænvisning med veje
  4. Satellitkort med et transparent lag af større

Donation


Dieselanlæg

Listevisning


Donation

Disse anlæg har mange forskellige navne: Transportcenter, Truckstationer, dieselanlæg, Truckdiesel mm. - hver firma har sit eget navn. Listen viser de nærmeste dieselanlæg for lastbiler i området (Danmark) med tilhørende ikon, firma og adresse. Listen er sorter på afstand til nærmeste anlæg.
Det er ikke kun disse stationer der sælger brændstoffer til den tunge og erhvervsmæssige trafik, da en del tankstationer har mere end en type diesel. Disse vil dog frem gå unden tankstationer.


Donation


Finder du denne applikation anvendelig, så har du mulighed for at understøtte dens udviklingen ved at sende en donation til udvikleren. Google Play Store og PayPal accepteres, så mulighed for at anvende e-mail og kreditkort som betalingsmiddel.

Donation


Temaer


Donation

Der er mulighed for at vælge 5 forskellige temaer for visning overalt i app'en (Menu - Teamer).

  1. Beige
  2. Blågrå
  3. Blå (hvid baggrund)
  4. Grøn (hvid baggrund)
  5. Stål

Valg af tema vil blive husket fra gang til gang. I øvrigt ønsker du at fjerne alle indstillinger og valg af tema, så kan man slette alle data (sker det samme sted, hvor man ville fjerne app'en).
Ovenstående skærmbilleder viser de forskellige temaer i brug.